OLUJNO NEVRIJEME POHARALO JOŠ JEDNO MJESTO U BiH: Vjetar oštetio krovove, usjeve i obarao drveće

Mještanin Kočićeva, Zoran Kuzmanović rekao je da je nevrijeme počelo jutros oko 5.30 časova i da je trajalo oko minut.

  • Društvo

  • 12. Jun. 2024  

  • 0

Nezapamćeno nevrijeme praćeno jakom kišom i vjetrom zahvatilo je u srijedu, 12. juna Kočićevo.

U samo nekoliko minuta pričinjena je materijalna šteta. Na pojedinim kućama vjetar je oštetio krovove. Stanovništvo nema struju. Vjetar je obarao drveće i uništio poljoprivredne zasade.

Mještanin Kočićeva, Zoran Kuzmanović rekao je da je nevrijeme počelo jutros oko 5.30 časova i da je trajalo oko minut. 

"Mi na ovim prostorima ne pamtimo ovakvo nevrijeme. U jednoj minuti nastala je velika šteta na građevinskim objektima, zasadima… Kukuruz je sav povaljan, pšenica leži, bašta je uništena, drveće počupano", naglašava Kuzmanović i ističe da ni njegovi roditelji koji žive oko 80 godina u Kočićevu nisu zapamtili ovakvo nevrijeme, piše RTV Gradiška.


Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...