DETALJI UŽASA U AUSTRIJI: Zabio se u auto državljanke BiH, povrijeđena petomjesečna beba i dvogodišnje dijete...

Ostali povrijeđeni su hitno transportovani u bolnice u Brunauu i Salzburgu.

  • Hronika

  • 04. Jun. 2024  

  • 0

Najmanje devet osoba povrijeđeno je u Austriji, među kojima i beba kada je vozač (28) udario direktno u automobil državljanke BiH (27), koja je u automobilu vozila troje d‌jece, među kojima i svoju petomjesečnu bebu.

U udesu su učestvovala tri vozila jer je 28-godišnji vozač izgubio kontrolu nad vozilom, zatim zakačio jedno vozilo, a zatim frontalno se sudario sa 27-godišnjom državljankom BiH.

O ozbiljnosti udesa govori da je na teren izašlo šest spasilačkih ekipa, dva helikoptera te dodatne ekipe hitne pomoći. Na teren su izašle i tri vatrogasne ekipe.

U vozilu državljanke BiH je bilo troje d‌jece, njeno sedmogodišnje dijete, njena petomjesečna beba i 10-godišnje dijete njene sestre, koja je takođe bila s njima u kolima. U drugom automobilu bio je 28-godišnji vozač sa suprugom i dvoje d‌jece (2 i 6).

Najteže je povrijeđena petomjesečna beba i dvogodišnje dijete.

Ostali povrijeđeni su hitno transportovani u bolnice u Brunauu i Salzburgu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...