HAPŠENJE NA AERODOMU: U Sarajevo sletio avion iz Skoplja, u njemu se nalazio muškarac s tjeralice...

Ovaj državljanin Bosne i Hercegovine je nakon hapšenja predan službenicima MUP-a Kantona Sarajevo, koji će nastaviti s daljnjim postupcima prema njemu.

  • Hronika

  • 07. Jun. 2024  

  • 0

Pripadnici jedinice Granične policije Bosne i Hercegovine na Aerodromu Sarajevo su lišili slobode A.P. (1973.).

Hapšenje je rezultat opsežne saradnje različitih policijskih agencija i sudova, koji su ga tražili zbog više krivičnih djela.

Naime, Policijska uprava Doboj raspisala je potragu za A.P. zbog krivičnog djela Narušavanje nepovredivosti doma, dok su Općinski sud u Kiseljaku, Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo i Policijska stanica Teslić.

Također, i, Policijska stanica Zvornik i Policijska stanica Olovo su imali otvorene zahtjeve za njegovim hapšenjem zbog različitih krivičnih djela, uključujući Tešku krađu i Krađu.

Ovaj državljanin Bosne i Hercegovine je nakon hapšenja predan službenicima MUP-a Kantona Sarajevo, koji će nastaviti s daljnjim postupcima prema njemu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...