DETALJI DRAME U TUZLI: Poznat identitet bjegunca od policije, skočio je sa šest metara visine, a onda su ga policajci...

Pronašli su ga u neposrednoj blizini željezničke pruge.

  • Hronika

  • 09. Jun. 2024  

  • 0

Nakon višesatne potjere, u Tuzli je sinoć uhapšen Elvis Selimović.

Selimović je u tuzlanskom naselju Miladije prvo uznemiravao komšije, zatim je pucao iz pištolja, sa lica mjesta krenuo bježati automobilom i prilikom bijega oštetio nekoliko vozila. Automobil je parkirao na Petrol pumpi, odakle se zaputio pješke.

Policija ga je nakon traganja pronašla i uhapsila. Opasni kriminalac je skočio sa zida visokog 6 metara, a nakon skoka se povrijedio što je pomoglo policijskim službenicima da ga privedu.

Pronašli su ga u neposrednoj blizini željezničke pruge. Policijski službenici su ga priveli u službene prostorije.

Selimović je od ranije poznat tuzlanskoj javnosti, ali i policiji po raznim krivičnim djelima. On trenutno služi zatvorsku kaznu, a na slobodu je izašao jer je dobio dopust tokom vikenda.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...