RAMIZ SALKIĆ ZVONI NA UZBUNU: "Krajnje je vrijeme da Visoki predstavnik Christian Schmidt počne da koristi svoja ovlašćenja i kazni..."

Ne stišavaju se reakcije nakon skupa u Beogradu.

  • Društvo

  • 09. Jun. 2024  

  • 1

Povodom proglašenja Deklaracije na Prvom svesrpskom saboru u Beogradu oglasio se zastupnik u Narodnoj skupštini RS-a Ramiz Salkić.

-Juče su na derneku u Beogradu predstavnici bh entiteta Rs i predstavnici Srbije odlučili da zajednički slave Dan državnosti.

Dakle, slaviće kao jedna država, a vrlo moguće da će zajedničke ceremonije biti održane u Banjaluci.

To je čisto kršenje Dejtonskog sporazuma, narušavanje suvereniteta i integriteta Bosne i Hercegovine.

Krajnje je vrijeme da visoki predstavnik Christian Schmidt počne da koristi svoja ovlašćenja i kazni one koji krše Ustav Bosne i Hercegovine i urušavaju njen suverenitet, poručio je Salkić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...