HRVATI PRAVE SHOW U BERLINU: Ivana Knoll se popela na stol i zapalila atmosferu

Od ranog jutra je u Berlinu pjevala i plesala s navijačima te se fotkala s fanovima

  • Sport

  • 15. Jun. 2024  15. Jun. 2024

  • 0

Najpoznatija Hrvatska navijačica Ivana Knoll jučer je stigla u Berlin uoči Evropskog nogometnog prvenstva 2024. kako bi podržala naše Vatrene.

Od ranog jutra je u Berlinu pjevala i plesala s navijačima te se fotkala s fanovima, a na Instagram storyju je objavila i video kojim je pokazala kako su se provodili nešto malo prije utakmice u kojoj će Hrvatska igrati protiv Španjolske.

- Hrvati se već zagrijavaju za sutra", piše pored videa na storyju na Njemačkom jeziku. S navijačima je s rukama u zraku skakala na stolu, a sudeći prema riječima pjesme, pjevali su pjesmu: "Bježite ljudi, bježite iz grada, stiže ekipa pijana". Knoll jednom prilikom izjavila da je to njena najdraža navijačka pjesma.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...