TIJELO ŽENE PRONAĐENO U STANU, PARTNER PRIVEDEN: Komšija se oglasio o kobnoj noći - "Moj stan se nalazi neposredno do njihovog"

Policiju i hitnu pomoć pozvao je njen nevjenčani suprug

  • Hronika

  • 22. Jun. 2024  

  • 0

Žena S. R. (50) pronađena je mrtva sinoć u svom stanu u Ulici Borivoja Stevanovića u beogradskom naselju Medaković 3, na opštini Voždovac. Kako nezvanično saznajemo, policiju i hitnu pomoć pozvao je njen nevjenčani suprug, koji je prijavio da je zatekao suprugu u stanu i da nije davala znake života, piše Nova.rs.

Policija i hitna pomoć su po dolasku na tijelu žene uočili brojne povrede, među kojima su bili i podlivi i posumnjali su da je u pitanju nasilna smrt.

Suprug je priveden, a tijelo nesrećne žene prevezeno je na Institut za sudsku medicinu, kako bi bio utvrđen tačan uzrok kući.

Komšije ubijene žene su u nevjerici i za Nova.rs kažu da su je često viđali sa nevjenčanim suprugom, te da nije djelovalo da među njima postoji nekih problema.

Znam tu ženu, često sam viđao nju i njega kako šetaju zajedno, gotovo stalno su bili zajedno. Nju sam baš dobro znala, njega malo slabije. To je njen stan i tu živi najmanje deset godina. On je dolazio tu kod nje, nikada ranije nisam ni čuo niti primijetio da je bilo među njima nekakvih problema, nije im policija dolazila na vrata, ni ona se nije požalila da ima bilo kakve probleme sa partnerom. Te kritične večeri bio sam kod kuće, gledao sam utakmicu Francuska-Holandija, ali nisam čuo ništa neuobičajeno, a moj stan se nalazi neposredno do njihovog. Nije bilo nikakve dreke, vike, niti buke. Djelovali su kao skladan par, uopšte mi nije jasno šta se dogodilo“, kaže za Nova.rs jedan od komšija iz zgrade.

Većina ljudi iz okolnih zgrada kažu da su ubijenu ženu i njenog partnera često viđali zajedno. On je, navode, imao malo dužu kosu i bradu.

Po riječima jednog od stanara, taj sprat u višespratnici u Ulici Borivoja Stevanovića je, kako se čini, „malerozan“.

U stanu pored kog se sinoć dogodilo ubistvo za vrijeme bombardovanja ubijena je neka baba, toga se sjećam. Na neki način ova zgrada je baksuzna, ali ipak niko nije očekivao da će se dogoditi ovakav zločin“, kaže jedan od stanara zgrade.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...