TAMAN KAD SE MISLILO DA NE MOŽE GORE: Hrvatska reprezentacija doznala eventualnog protivnika u drugom krugu, ali Dalićevi izabranici moraju strepiti i od…

Drugoplasirane momčadi iz skupina A i B, naime, susrest će se 29. lipnja u Berlinu, s početkom u 18 sati.

  • Sport

  • 24. Jun. 2024  

  • 0

Zahvaljujući pogotku Niclasa Füllkruga u sudačkoj nadoknadi, Njemačka je osvojila skupinu A remiziravši sa Švicarcima 1:1 pred gotovo 50.000 navijača u Frankfurtu, a tim je rezultatom "usrećila" i izabranike Zlatka Dalića.

Naime, u slučaju da Hrvatska sutra pobijedi Italiju i kao drugoplasirana ekipa grupe B izbori osminu finala, tamo će je čekati drugoplasirana ekipa skupine A, a to je - Švicarska.

Naravno, uz uvjet da Albanija ne pobijedi Španjolsku i izgura Vatrene s drugog mjesta zbog bolje gol-razlike.

Vatreni prvo moraju odraditi svoj dio posla danas protiv Italije, što neće biti nimalo lagan zadatak s obzirom na prikazano u prve dvije utakmice, a onda strepiti za rezultat utakmice između Albanije i Španjolske koja se igra u isto vrijeme.

Drugoplasirane momčadi iz skupina A i B, naime, susrest će se 29. lipnja u Berlinu, s početkom u 18 sati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...