KLJUČA NA BLISKOM ISTOKU: Hezbollah objavio da je pogodio područja gdje su se okupili vojnici na sjeveru Izraela

Izraelski avioni ranije izveli tri napada na regiju Bekaa

  • Svijet

  • 24. Jun. 2024  

  • 0

Pokret Hezbollah u Libanu objavio je da je pogodio područja na kojima su se okupili vojnici na sjeveru Izraela.

Hezbollah je u saopštenju naveo da su pogođene izraelske snage na području između naselja Menara i Margaliot i oko regije Semaka u Kefr Shubi.

Također se navodi da izraelske snage nastavljaju s napadima u nekim regijama na jugu i istoku Libana.

Libanonska novinska agencija NNA objavila je da su izraelski avioni izveli tri napada na regiju Bekaa na istoku zemlje, piše Anadolija.

Napetosti su porasle duž libanske granice s Izraelom usred prekograničnih napada između Hezbollaha i izraelskih snaga dok Tel Aviv nastavlja sa svojom smrtonosnom ofanzivom na Pojas Gaze, u kojoj je od 7. oktobra prošle godine ubijeno više od 37.500 ljudi.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...