JE LI PUKLA TIKVA: Jedan od Putinovih propagandista Srbiju nazvao "zadnjom k*rvom" (VIDEO)

Mardan je kazao da su granate koje je finansirala Srbija inspaljene na ruske položaje u (Vulhedar, Rabotin i drugim mjestima).

  • Svijet

  • 25. Jun. 2024  

  • 2

Sergej Mardan, jedan od glavnih ruskih propagandista i simpatizera Vladimira Putina, otvoreno je vrijeđao Srbiju.

Na državnoj teleziviji je govorio o izvještaju Financial Timesa u kojem je navedeno da je Srbija prodala Ukrajini oružje vrijedno 800 miliona miliona eura.

Mardan je kazao da su granate koje je finansirala Srbija inspaljene na ruske položaje u (Vulhedar, Rabotin i drugim mjestima).

"Smatrate li nakon ovoga Srbiju bratskom državom? Nemao braće u svijetu. Srbija se ponaša kao zadnja k*rva, to je neosporno", naglasio je.

Pogledajte snimak:

Radiosarajevo.ba 

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...