PREKID NA RTS-u ZBOG VUČIĆA: Situacija sa javnog servisa je slika i prilika sunovrata sistema vrijednosti u Srbiji (VIDEO)

Dok je govorio o obrazovanju, gost je iznenada prekinut

  • Regija

  • 25. Jun. 2024  

  • 1

Voditeljica RTS-a prekinula je sagovornika zbog konferencije za novinare predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i to dok je gost govorio o obrazovanju.

Gost je govorio o mjerama u prosvjeti i značaju obrazovanja, prenosi Nova.rs.

"Postoje kratkoročne i dugoročne mjere. Prva stvar nastavnicima i profesorima treba vratiti status u društvu i njihov ugled, to ne možete preko noći. Roditelji i djeca treba da shvate da nije sramota biti obrazovan, već je to jako lijepo i korisno i za pojedinca i za društvenu zajednicu da ljudi budu obrazovani u što većoj mjeri“, rekao je gost RTS-a.

„Druga stvar, primanja u srednjim i osnovnim školama…“, nastavio je on, ali ga je voditeljica odmah prekinula.

"Ja se izvinjavam, u ovom trenutku moramo da prekinemo razgovor zbog toga što se uključujemo u direktan prijenos iz zgrade Predsjedništva gdje će se javnosti obratiti predsjednik Srbije Aleksandar Vučić“, rekla je voditeljica.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...