U DF-u ŠOKIRANI PRIZORIMA IZ MOSTARA: "Nermina Nikšića u funkciji Premijera FBiH blagosiljao svećenik koji osveštava..."

"Umjesto da pokrene pitanje Zakona o Južnoj interkonekciji, Nikšić prisustvuje uz blagoslov sveštenog lica otvaranju Javne institucije svih građana FBiH", prokomentarisao je Mešalić ovaj nevjerovatni događaj u Mostaru. 

  • Mini market

  • 26. Jun. 2024  

  • 1

Federalni poslanik Mahir Mešalić oglasio se povodom prisustva Nermina Nikšića na otvaranju i osveštavanju hrvatske pošte u Mostaru.

Kao što smo ranije izvijestili, danas je u Mostaru otvoren novi veliki objekat Hrvatskih pošta Mostar, a svečanosti je uz Nikšića i lidera HDZ-a Dragana Čovića, prisustvovao i sveštenik koji je blagosiljao objekat što je izazvalo nevjericu kod mnogih građana ove (sekularne) zemlje. 

alt

"Nermine Nikšiću, predsjedniče SDP-a sa najmanje glasova u historiji, gdje nastadoše principi sekularne države, sekularizma i jednakosti svih građana Bosne i Hercegovine.

Nermina Nikšića u funkciji Premijera FBiH blagosiljao svećenik koji osveštava ni manje ni više nego prostorije Javnog preduzeća tkz. "Hrvatske pošte" koji nije u Čovićevom vlasništvu već u vlasništvu Vlade FBiH i svih građana FBiH bez obzira na etničku pripadnost i vjeroispovjest.

Dakle, kad očekujemo dove za EPBiH ili BH Telecom? Ovo je skandal i sramota i nedostojno funkcije predsjednika SDP-a, a još manje Premijera FBiH.

Ako mislite da će nakon izdaje ideje građanske države kod glasanja za Vukoju, Nermin Nikšić stati, grdno se varate.

Umjesto da pokrene pitanje Zakona o Južnoj interkonekciji, Nikšić prisustvuje uz blagoslov sveštenog lica otvaranju Javne institucije svih građana FBiH", prokomentarisao je Mešalić ovaj nevjerovatni događaj u Mostaru. 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...