"OBRIŠITE ME SA SPISKA, EVO VAM KNJIŽICA MAFIJSKA": Dodik dodijelio orden Bori Čorbi. Građani ga popljuvali

Građani spominjali i Baju Malog Knindžu i ukradenu ukrajinsku ikonu

  • Mini market

  • 29. Jun. 2024  

  • 0

Nakon što je politički lider bosanskih Srba Milorad Dodik jučer, povodom Vidovdana, dana odlikovao niz pojedinaca, uključujući i srbijanskog rokera sa stalnom adresom u Sloveniji Borisava Boru Đorđevića, frontmena nekadašnje grupe Riblja čorba, uslijedile su burne reakcije u javnosti, javlja Politički.ba.

alt

A onda su uslijedili komentari:

alt

U komentarima teksta na portalu Srpska.info, većina je osudila taj čin. 

alt

Osim kritika odreda Bori Čorbi, Dodiku je zamjereno i odlikovanje pilota njegovog Helikopterskog servisa, te izvjesnog Jozefa Fuksa, predsjednika Fondacije “Sunce Obervalis”, Švicarska.

Neko je pitao šta bi s ikonom iz Ukrajine?

alt

U komentarima se neko zapitao šta znače ovolika odlikovanja i šta nam to režim Milorada Dodika želi poručiti. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...