SVI BRUJE O NOVOM SKANDALU: Supruga ostavila engleskog reprezentativca usred Eura?

Za razliku od ostalih engleskih wagsica, 29-godišnja Charlotte odlučila je ostati kod kuće i ne navijati na tribinama za svog dragog

  • Show

  • 27. Jun. 2024  

  • 0

Brak engleskog nogometnog reprezentativca Kierana Trippiera našao se na klimavim nogama, ako ne i pred svojim krahom, nakon što je njegova supruga Charlotte objavila zagonetnu poruku na Instagramu i prestala ga pratiti na toj društvenoj mreži uoči utakmice protiv Slovenije na Europskom prvenstvu.

"Prije ili kasnije preboliš sr*** za koja si se zakleo da ih nikada nećeš preboljeti i to je najbolji osjećaj na svijetu", napisala je na Instagramu, i dodala opis: "Sunce sija, sretan ponedjeljak, anđeli moji." Nakon toga je objavila fotografiju na kojoj sjedi u automobilu i sluša glazbu dok čeka djecu da ih pokupi iz škole.

Sve ovo navelo je njezine pratitelje da posumnjaju da je tu riječ o mogućem razvodu. Inače, par je u braku od 2016. i imaju tri sina. Navodno je njihov brak ‘napet već neko vrijeme‘, piše Daily Mail, a par je pokušavao riješiti svoje nesuglasice prije početka Eura, otkrili su im izvori bliski supružnicima.

Za razliku od ostalih engleskih wagsica, 29-godišnja Charlotte odlučila je ostati kod kuće i ne navijati na tribinama za svog dragog.

     View this post on Instagram           

A post shared by Charl Trippier (@charlottehtrippier)

"Već se neko vrijeme zna da među njima nije dobro. Imali su brojne probleme i pokušavali su ih riješiti, ali pokazalo se da je to prilično velik izazov. Charlotte je ostala u Engleskoj s njihovom djecom tijekom Eura, za razliku od ostalih wagsica koje su letjele u Njemačku na utakmice Engleske. Bit će zanimljivo vidjeti što će biti s njima nakon završetka Eura", otkrio je izvor za Daily Mail.

Da bi moglo biti nevolja u raju počelo se sumnjati još prošle godine, kada je nogometaš Newcastlea snimljen kako se zbližava s jednom plavušom u karaoke baru, gdje je sa svojim suigračima slavio plasman u Ligu prvaka. Na snimci koja je tada procurila u javnost moglo ga se vidjeti kako grli tajanstvenu ženu, a zatim ju je u jednom trenu podigao u naručje dok je gomila oko njih pjevala pjesmu s karaoka. Charlotte je za to vrijeme bila u Španjolskoj, gdje su se preselili dok je on igrao za Atletico Madrid.

     View this post on Instagram           

A post shared by Charl Trippier (@charlottehtrippier)

Ranije je priznala da joj je to preseljenje jako teško palo. "Kad smo se tek preselili u Madrid, dugo sam bila sama. Osjećala sam se tako usamljeno, ljudi ne vide tu stranu stvari. Otprilike četiri mjeseca kasnije govorila sam mu: ‘Ne znam mogu li ostati ovdje, Kierane, osjećam se depresivno. Ovdje nemam obitelj, nemam prijatelje.‘", ispričala je tada.

Bračni problemi baš su se zaredali u engleskoj reprezentaciji, koja sve te priče pokušava zataškati i fokusirati se samo na nogomet, no to im, barem za sada, baš i ne ide. Osim Trippiera, pažnju javnosti nedavno je ukrao i njegov suigrač Kyle Walker, kojemu su se kao podrška na tribinama pojavile i žena i ljubavnica s djecom.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...