BILO JE, ZAISTA, RUŽNO VIDJETI: Bellingham objasnio gnjusnu gestu (VIDEO)

Engleski superstar tvrdi da ni na koji način nije htio pokazati nepoštovanje prema Slovačkoj

  • Show

  • 01. Jul. 2024  01. Jul. 2024

  • 0

Jude Bellingham zgrozio je nogometnu javnost potezom nakon pogotka za 1:1 Engleske protiv Slovačke u utakmici koja će završiti 2:1 slavljem Tri lava.

Engleski superstar naletio je na brojne osude nakon što se Internetom počela širiti snimka u kojoj dlanom pokazuje u smjeru međunožja, pa je ubrzo stiglo objašnjenje.

Bellingham tvrdi da ni na koji način nije želio pokazati nepoštovanje prema reprezentaciji Slovačke, svijet je pogrešno protumačio njegovu poruku.

"Radi se o internoj šali, gesta je posvećena bliskim prijateljima koji su bili na utakmici. Poštujem slovačku ekipui način na koji su igrali danas", napisao je Bellingham na društvenim mrežama u večernjim satima nedjelje.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...