TRAGEDIJA U SARAJEVU: Nakon požara u naselju Širokača, u kući pronađena tri tijela...

Prije požara u naselju su se čuli pucnjevi.

  • Vijesti

  • 28. Jun. 2024  28. Jun. 2024

  • 0

Porodična kuća planula je u naselju Širokača u Sarajevu u četvrtak navečer. Na mjesto događaja su hitno stigle ekipe sarajevskih vatrogasaca, a kasnije i hitne pomoći i policija. Cijelo naselje je zbog tog požara ostalo bez struje.

- U 21:10 sati u porodičnoj kući u ulici Žagrići, općina Stari Grad došlo je do eksplozije. Trenutno su na terenu policija, vatrogasci, hitna pomoć i ekipe Sarajevogasa, rekla je kasno sinoć Mersiha Novalić, glasnogovornica MUP-a Kantona Sarajevo.

Nakon požara su u kući našli tri mrtva tijela.

Kako je kazala glasnogovornica Tužilaštva Kantona Sarajevo Azra Bavčić, nakon što je požar lokaliziran, u kući su pronađena tri beživotna tijela, a riječ je o odraslim osobama.

"Pronađena su tri NN tijela u kući. Budući da i dalje traju uviđajne radnje i da se utvrđuju okolnosti smrti, više informacija ne možemo davati", kazala je Bavčić.

Istraga je u toku. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...