SVI ŽELE TAKVE ŠIŠKE: Ovo je najpopularnija frizura u 2024. godini koja je "zaludjela" TikTokerice

"Moram ovo probati, sigurno neće biti kako sam si zamislila, ali moram", piše u komentaru

  • Zabava

  • 28. Jun. 2024  

  • 0

Frizura pjevačice i glumice Sabrine Carpenter postala je veliki trend na društvenim mrežama. Brojne korisnice snimaju videouratke na kojima šišaju šiške u Sabrininom stilu ili ih stiliziraju da izgledaju kao njezine.

     View this post on Instagram           

A post shared by Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)

Naime, radi se o tzv. curtain bangs šiškama, odnosno "zavjese šiškama" koje su već neko vrijeme popularne, ali sada su na vrhuncu zahvaljujući rastućoj popularnosti Sabrine Carpenter, kojoj su prepoznatljiv element njezinog izgleda.


Ova frizura postala je jedan od najvećih trendova u 2024. godini. Oduševljenje ne kriju ni u komentarima. "Ova frizura mi je prekrasna", stoji u jednom komentaru na TikToku. "Moram ovo probati, sigurno neće biti kako sam si zamislila, ali moram", piše u komentaru.

Zanimljivo je da je njezina, sada viralna frizura bila rezultat prekida s bivšim dečkom. "Ošišala sam šiške nakon svog prvog bolnog prekida i osjetila sam potrebu za promjenom", rekla je u intervjuu za Vanity Fair.
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...