ZVIJEZDA NAPOLIJA I GRUZIJSKE REPREZENTACIJE: Da li će Khvicha Kvaratskhelia napraviti transfer vrijedan 100 miliona eura još za vrijeme EURA?

Velikan je pokazao interes za sjajnog fudbalera i za njega je spreman ponuditi 100 miliona eura.

  • Zabava

  • 30. Jun. 2024  30. Jun. 2024

  • 0

Khvicha Kvaratskhelia, reprezentativac Gruzije i fudbaler Napolija, mogao bi napraviti transfer vrijedan 100 miliona eura nakon završetka Evropskog prvenstva.

Iako je popularni Kvaradona idol navijača Napolija, sada su dobili vijesti koje će ih zabrinuti, s ozbirom na to da bi mogao napustiti ekipu sa stadiona Diego Armando Maradona i otići u redove PSG-a.

Kvaratskheliji su ostale još tri godine ugovora sa Napolijem, koji sa njim želi produžiti saradnju, ali je tu opciju odbio, a sada se za njegove usluge počeo da raspituje PSG.

Parižani bi ga htjeli dovesti u svoje redove, a odšteta u tom eventualnom transferu vjerovatno bi prelazila cifru od 100 miliona eura.

U nedavno završenoj sezoni, gledajući sva takmičenja, Kvaratskhelia je za Napoli odigrao 45 utakmica. Postigao je 11 pogodaka, dok je zabilježio sedam asistencija. 

Također, vrijedi spomenuti kako je Kvaratskhelia sa reprezentacijom Gruzije izborio plasman u osminu finala Evropskog prvenstva, gdje će odmjeriti snage protiv selekcije Španije. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...