SJEĆATE LI SE NOGOMETNE ZVIJEZDE SA FOTOGRAFIJE: Danas izgleda totalno drugačije, skoro nemoguće ga je prepoznati (FOTO)

Otkad se odrekao frizure po kojoj ga je prepoznavao čitav svijet, slobodnije hoda gradom

  • Šareni svijet

  • 28. Jun. 2024  

  • 0

Ratnički stav, hladan pogled i irokeza - to mora biti Marek Hamšik! Nekada da, ali otkad se odrekao frizure po kojoj bi ga iz daleka prepoznao čitav svijet, legendarni Slovak od 138 nastupa za reprezentaciju može mnogo slobodnije hodati gradom.

U šaljivom tonu tokom razgovora za novinare BBC-a, Hamšik je otkrio da mu je popularnost u blagom padu, a za sve je "kriv" frizer.

"Događa se da me ljudi uopće ne prepoznaju bez irokeze. Nedavno sam hodao ulicom i grupa makedonskih navijača tražila je fotografiju. Ali ne da bi se slikali sa mnom, nego da ja fotografiram njih", rekao je Hamšik i nasmijao sve prisutne, a onda objasnio kako se "izvukao" iz situacije.

"Rekao sam im da dobro poznajem njihovog legendarnog kapetana Gorana Pandeva (igrali zajedno u Napoliju op.a.). Nisu mi vjerovali, ha-ha! Onda su provjerili na Googleu o čemu je riječ i sve im je bilo jasno. Ipak su se fotografirali sa mnom."

imageMarek Hamšik (Foto: KIRILL KUDRYAVTSEV / AFP)

Inače, Daily Mail piše da je Hamšik i dalje u reprezentaciji Slovačke, no s drukčijom ulogom. Stoji na raspolaganju nogometašima, dijelom se bavi organizacijom treninga i vodi opću brigu o reprezentativcima.

"Da imam sina, želio bih da bude poput Mareka jer je toliko skroman unatoč svojoj šampionskoj karijeri", kazao je izbornik Slovačke Francesco Calzona.

imageMarek Hamšik s reprezentativcima Slovačke (Foto: JAVIER SORIANO / AFP)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...