NOVI INCIDENT U BEOGRADU: Muškarac ušao u krug zgrade MUP-a, u rancu nosio samostrel, noževe...

Uhapšen je

  • Regija

  • 01. Jul. 2024  

  • 0

Potpredsjednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je policija privela muškarca inicijala Ž. B. (56), koji je ušao u krug zgrade Ministarstva unutrašnjih poslova u Durmitorskoj.

“Danas popodne policija je privela lice Ž. B. (56), koje je ušlo u krug zgrade Ministarstva unutrašnjih poslova u ulici Durmitorska iz pravca Kneza Miloša 101, pored zaustavne rampe koja je bila spuštena.

Isti se oglušio o naređenje da stane i ubrzanim korakom napustio krug MUP-a u pravcu Sarajevske ulice, nakon čega je sustignut u Durmitorskoj ulici.

Kod njega u rancu su pronađeni samostrel sa sedam strijela, nekoliko noževa i tegla sa topovskim udarom. Istražuju se motivi, lice nije na spisku ekstremista, vrši se pretres stana, njegove izjave su da ga progone mafija i službe i da zato ovo sve nosi sa sobom. Bit će obavljen i ljekarski pregled, a o daljem postupanju odlučiće tužilac", izjavio je Dačić.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...