DETALJI SVIREPOG UBISTVA U SARAJEVU: Policajci bili u šoku kada su ušli u stan i vidjeli tijelo nesretne žene...

Ono što su u stanu zatekli policijski službenici podsjeća na najgnusnije zločine kakvi se viđaju samo u kriminalističkim filmovima

  • Hronika

  • 30. Jun. 2024  

  • 0

Osumnjičeni za likvidaciju Nermine Ravlić u Sarajevu predati su u nadležnost Tužilaštva Kantona Sarajevo. Zbog osnova sumnje da su počinili ubistvo, slobode su lišeni suprug i svekrva preminule žene, 36-godišnji Goran Ravlić i njegova majka Ledžiba (76).

Treća osoba koja je privedena kao pomagač u ovom kaznenom djelu je Latif Jašarević (57).

Prema nezvaničnim informacijama, Ravlić je nesretnu ženu ubio ju je drvenom motkom. Ono što su u stanu zatekli policijski službenici podsjeća na najgnusnije zločine kakvi se viđaju samo u kriminalističkim filmovima. Nerminu nisu mogli prepoznati, njeno tijelo bilo je u stanju izobličenosti, piše portal Crna hronika.

Dok je njeno tijelo bilo u stanu danima, Goran Ravlić pisao je ljubavne statuse na Facebooku i objavljivao zajedničke slike sa suprugom, sve kako bi zavarao trag policijskim službenicima.

On je lišen slobode na prostoru Ilidže, gdje su ga uz pomoć OSA-e pronašli pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...