TRAGIČAN EPILOG POTRAGE: Pronađeno tijelo češke državljanke koja je nestala kod Drvenika


Dvanaest spasilaca HGSS-a, vatrogasci DVD-a Drvenik, potražni timovi HGSS-a i bespilotne letjelice učestvovali su u potrazi za češkom državljankom.

  • Hronika

  • 30. Jun. 2024  

  • 0

Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) objavila je u nedjelju da je pronašla beživotno tijelo češke državljanke Marije Brejchove (1948.).

Brejchova je nestala 28. juna, a posljednji je puta viđena u naselju Donja Vala u mjestu Drvenik u općini Gradac u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

HGSS je na društvenoj mreži Facebook objavio da je Brejchova nestala u popodnevnim satima te da su je njegovi spasioci iz stanice Makarska odmah počeli tražiti.

Dvanaest spasilaca HGSS-a, vatrogasci DVD-a Drvenik, potražni timovi HGSS-a i bespilotne letjelice učestvovali su u potrazi za češkom državljankom.

U petak, 28. lipnja 2024., u popodnevnim satima, iznad mjesta Drvenik, započela je intenzivna potražna akcija HGSS...

Objavljuje HGSS Stanica MakarskaNedjelja, 30. lipnja 2024.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...