POLICIJSKA AKCIJA NAKON NAPADA KOD AMBASADE IZRAELA: Uhapšena supruga Miloša Žujovića u Crnoj Gori

Oduzeti su joj svi elektronski uređaji

  • Hronika

  • 30. Jun. 2024  

  • 0

Načelnik Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić rekao je danas da je MUP Crne Gore uhapsio suprugu napadača Miloša Žujovića koji je u subotu likvidiran tokom napada na žandarma ispred ambasade Izraela, kao i da su joj oduzeti svi elektronski uređaji.

"MUP Crne Gore je ekspresno došao do supruge napadača, oduzeti su joj svi elektronski uređaji i ona će biti procesuirana. Nama je potrebna podrška cijelog društva kada je u pitanju terorizam. Građani treba da imaju povjerenja u državu i policiju. Mi preduzimamo sve radnje kako bismo održali red i mir i zaštitili naše građane", rekao je Cmolić za Informer TV.

Žujović je u subotu samostrelom pogodio pripadnika Žandarmerije Miloša Јevremovića (34) u vrat ispred ambasade Izraela u Beogradu, a kod sebe je imao i nož.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...