TUŽNI PRIZORI SA ULICE: Nekada najskuplji engleski nogometaš se pijan tuče i vrišti na prolaznike (FOTO, VIDEO)

Andy Carroll je, podsjetimo, svojevremeno držao neformalnu titulu najskupljeg engleskog nogometaša, nakon što je početkom 2011. za tada ogromnih 41 milion eura prešao iz Newcastlea u Liverpool.

  • Sport

  • 03. Jul. 2024  

  • 0

Samo dan nakon što je u javnost procurila snimka na kojoj se pijani Mario Balotelli valja po podu, iz nogometnog svijeta stiže još jedna vijest koja najmanje veze ima s najljepšom sporednom stvari na svijetu.

Naime, nekada najskuplji engleski nogometaš Andy Carroll snimljen je u rastrojenom stanju na ulicama Londona. Bivši igrač Newcastlea, Liverpoola i West Hama, a danas francuskog drugoligaša Amiensa potukao se s nepoznatim muškarcem ispred restorana u jednoj od najprometnijih ulica engleske prijestolnice, a u kojem je večerao sa suprugom Billi Mucklow.

Vidno pijan u poderanoj bijeloj majici, Carroll se potom želio i obračunati s prolaznicima koji su ostali zatečeni.

"Što je? Želiš batine?", vikao je pijani Carroll dok ga je osiguranje pokušavalo primiriti.

alt

Jedan od svjedoka za The Sun je opisao što je uzrokovalo tučnjavu:

"Činilo se da su proveli ugodnu večer, uz piće i uživanje u azijskoj kuhinji. Ali Andy se posvađao s nekim muškarcem dok su bili na odlasku. Sukob se preselio na ulicu i na opće čuđenje svih prisutnih on se kotrljao po cesti s tim tipom.

"Sve se dogodilo vrlo brzo, a muškarac je pobjegao kad je osiguranje dotrčalo na intervenciju. Andyju je bila poderana bijela majica, ljudi su ga pokušavali smiriti, ali on je imao nedovršena posla i moglo se čuti kako viče: 'Gdje je!?'."

Snimak svađe možete pogledati na OVOM LINKU. 

Andy Carroll je, podsjetimo, svojevremeno držao neformalnu titulu najskupljeg engleskog nogometaša, nakon što je početkom 2011. za tada ogromnih 41 milion eura prešao iz Newcastlea u Liverpool.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...