POSLJEDNJA SEZONA PREMIJER LIGE BiH SA 12 KLUBOVA: Prvaci entitetskih liga ne bi imali zagarantovan plasman...

(...) u Wwin ligu BiH naredne sezone.

  • Zabava

  • 03. Jul. 2024  03. Jul. 2024

  • 0

Danas je održan žrijeb takmičarskih parova za sezonu 2024/25 u Wwin ligi BiH.

Bit će to posljednja sezona sa 12 klubova, jer će od naredne sezone najjači rang bh. takmičenja činiti 10 klubova i igrat će se po četverokružnom sistemu.

Međutim, NS BiH još uvijek nije donio propozicije takmičenja, odnosno na koji način će ispasti četiri tima naredne sezone. Jedna od opcija je da direktno ispadaju dva tima, dok bi ekipe sa desetog i devetog mjesta na tabeli razigravale sa entitetskim prvacima.

U tom slučaju, prvaci entiteskih liga ne bi imali zagarantovan plasman u Wwin ligu BiH naredne sezone, prenose Sportske.ba.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...