BOSANAC UZ HASANA SALIHAMIDŽIĆA NAKON OPERACIJE KUKA: Njegovo ime je Nedžad Dizdarević, koji je vrsan znalac i..."

(...) veliki profesionalac u poslu.

  • Šareni svijet

  • 05. Jul. 2024  05. Jul. 2024

  • 0

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, Hasan Salihamidžić je operisao kuk u Njemačkoj.

Operativni zahvat je bio uspješan, a klinika i doktor Johannes Beckmann su objavili snimak Brazze kako izlazi iz klinike na štakama, prenose Sportske.ba.

Ipak, ono što je zanimljivo jeste i fizioterapeut koji se nalazi kraj Salihamidžića, a riječ je o Bosancu koji radi već godinama u najboljoj klinici u Münchenu.   

Njegovo ime je Nedžad Dizdarević, koji je vrsan znalac i veliki profesionalac u poslu, što pokazuje i njegov CV.

“Prve korake sam mogao napraviti odmah nakon što sam se probudio. Mogao sam da izdržim punu svoju težinu i odmah da hodam uz pomoć fizioterapije i štaka, naravno”, rekao je Salihamidžić nakon operacije.  

     View this post on Instagram           

A post shared by Barmherzige Brüder München (@barmherzigebrueder_muenchen)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...