ŠTETA SE JAVNO HVALI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Svih 15 novih Stadler tramvaja stiglo u Sarajevo

Čestitao je svima i zahvalio svakoj osobi koja je bila dio ove priče.

  • Društvo

  • 13. Jul. 2024  

  • 0

Ministar saobraćaja KS Adnan Šteta objavio je da je svih 15 novih Stadler tramvaja stiglo u Sarajevo.

"Od decembra do jula 15 puta je urađen sjajan posao. Pod pratnjom su tramvaji dočekivani na naplatnim kućicama na ulazu u Sarajevo, istovar se vršio i po kiši, nevremenu i vrućinama. Svaki dolazak tramvaja nosio je novi izazov sa sobom. Svi su riješeni. Novi tramvaji voze gradom, a svih 15 će sljedećeg mjeseca biti na šinama", naveo je Šteta.

Čestitao je svima i zahvalio svakoj osobi koja je bila dio ove priče.

"Ovi tramvaji su kupljeni novcem svih građana našeg kantona, nek nam dugo traju i nek vožnja bude ugodna. Spremni smo za sljedeću godinu i nove isporuke", naveo je Šteta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...