TRAGEDIJA U ZVORNIKU: Pronađeno tijelo muškarca (44) u Drini, utopio se u pokušaju da spasi tuđi život

Tijelo je pronašao prolaznik koji je javio policiji da se na obali Drine nalazi tijelo muškarca, javlja Srna.

  • Hronika

  • 14. Jul. 2024  

  • 0

Tijelo muškarca inicijala P.T. (44) iz Zvornika, koji je nestao prije dva dana u Drini u blizini Kozluka, pronađeno je danas na obali Drine u blizini naselja Johovac kod Bijeljine, rečeno je u Policijskoj upravi Zvornik.  

Tijelo je pronašao prolaznik koji je javio policiji da se na obali Drine nalazi tijelo muškarca, javlja Srna.

Tijelo muškarca inicijala K.T. (29), koji je nestao u Drini zajedno sa P.T, pronašli su jučer pripadnici ronilačkog tima Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova RS, koji su sa pripadnicima Policijske uprave Zvornik tragali za nestalim licima.

Tijelo K.T. pronađeno je oko 70 metara od mjesta nestanka u Drini u blizini Kozluka, gdje je rijeka duboka oko dva metra.

Policijskoj stanici Kozluk prijavljeno je 12. juna oko 17:35 sati da su u Drini, u mjestu Kozluk, grad Zvornik, nestala dva lica, nakon čega se policija u saradnji sa drugim službama uključila u potragu za nestalim licima.

Lice P.T. (44) je, prema nezvaničnim informacijama, pokušalo je da spasi lice K.T. koje je ponijela voda, nakon čega su oba nestala u Drini.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...