IZABRANO 11 NAJGORIH IGRAČA NA EP: Među njima jedan Hrvat i dva Srbina

Najtiražniji španski sportski dnevnik pozabavio se neslavnom temom

  • Sport

  • 15. Jul. 2024  

  • 0

Najtiražniji španski sportski dnevnik Marca izabrao je najgoru jedanaestoricu Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj.

U njoj je svoje mjesto pronašao i jedan hrvatski reprezentativac, riječ je o golmanu Dominiku LIvakoviću. Na ovom spisku nalaze se i dvojica srpskih reprezentativaca koji se, ruku na srce, nisu proslavili na EP-u. Riječ je o Sergej Milinković-Saviću i Dušanu Vlahoviću.

S Livakovićem su u društvu i Italijani Di Lorenzo i Mancini, Danac Christensen, Ukrajinac Zinčenko, Škot McGinn, Srbi Milinković-Savić i Vlahović, Mađar Szoboszlai, Belgijac Lukaku i Portugalac Ronaldo.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...