DETALJI KRVAVOG NAPADA U BANJOJ LUCI: Strani državljanin teško povrijeđen, oglasilo se tužiteljstvo....

Sa banjalučkom policijom uviđaj je obavio dežurni tužilac Borislav Čekić koji je naredio i rasvjetljavanje svih okolnosti navedenog događaja.

  • Hronika

  • 16. Jul. 2024  

  • 0

U banjalučkom naselju Borik nepoznato lice skalpelom je povrijedilo lice čiji su inicijali G.S. iz Indije, a dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva naredio je preduzimanje istražnih radnji i mjera na otkrivanju počinioca krivičnog djela ubistvo u pokušaju, rečeno je u ovom tužilaštvu.

Napad se dogodio sinoć u Gundulićevoj ulici oko 21.00 sat nakon kraćeg verbalnog i fizičkog sukoba.

Povrijeđenom je ukazana ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Sa banjalučkom policijom uviđaj je obavio dežurni tužilac Borislav Čekić koji je naredio i rasvjetljavanje svih okolnosti navedenog događaja.

Nezvanično, napadač je također Indijac.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...