HAOS S DRUGE STRANE BH. GRANICE: Iz taksija pucali na policiju, jedan policajac poginuo, u zraku i helikopter...

Na licu mjesta u Loznici su velike snage pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji rade na rasvjetljavaju slučaja.

  • Hronika

  • 18. Jul. 2024  18. Jul. 2024

  • 2

Tokom rutinske kontrole taksi vozila od strane pripadnika saobraćajne policije u Loznici, u susjednoj Srbiji, sinoć je došlo do krvavog obračuna, u kome je iz vatrenog oružja na pripadnike saobraćajne policije ispaljeno nekoliko hitaca.

U ovom obračunu od zadobijenih povreda jedna osoba podlegla je povredama.

"U taksi vozilu nalazili su se strani državljani, pretpostavlja se da su albanske nacionalnosti, koji su pucali na saobraćajnu policiju. Prema prvim informacijama sa terena, u tom obračunu, jedan policajac je od posljedica ranjavanja preminuo, dok je drugi pripadnik MUP-a zadobio teške tjelesne povrede, ali je u stabilnom stanju", kazao je za RINU izvor upoznat sa slučajem.

Kako saznaje Rina, jedno lice je lišeno slobode na licu mjesta, dok se za drugim intezivno traga. U potragu su uključene i helikopterske jedinice MUP-a.

Na licu mjesta u Loznici su velike snage pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji rade na rasvjetljavaju slučaja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...