GRADONAČELNICA SE POHVALILA DEKORACIJOM: Na Baščaršijskom trgu postavljen "Sarajevski dijamant"

Ova predivna dekoracija upotpunit će i oplemeniti gradske sadržaje, pružajući posjetiocima i građanima jedinstven doživljaj - kazala je gradonačelnica Benjamina Karić

  • Društvo

  • 20. Jul. 2024  

  • 1

Grad Sarajevo od večeras je bogatiji za još jednu turističku atrakciju, objavili su iz gradske press službe.

Kako se navodi, „Sarajevski dijamant“ krasi Baščaršijski trg, donoseći dodatnu ljepotu sve do kraja Sarajevo Film Festivala.

- Ova predivna dekoracija upotpunit će i oplemeniti gradske sadržaje, pružajući posjetiocima i građanima jedinstven doživljaj - kazala je gradonačelnica Benjamina Karić i zahvalila firmi „Metallon“ iz Visokog i direktoru Kenanu Agiću na ovom poklonu.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...