ZASTRAŠUJUĆE SNIMKE S LICA MJESTA: Bjesni veliki požar u susjedstvu, vatrogascima pomažu i građani...

U gašenju požara pomažu i građani.

  • Hronika

  • 24. Jul. 2024  

  • 0

Sinoć je na brdu Gorica u Podgorici izbio veliki požar, potvrđeno je iz Vatrogasne službe za Portal RTCG.

Trenutno su na terenu ekipe koje se bore protiv plamena, dok su policijski službenici zatvorili pristup brdu iz pravca naselja Zagorič.

Pepeo se širi po okolnim podgoričkim naseljima.

U gašenju požara pomažu i građani.

Gradonačelnica Podgorice Olivera Injac saopštila je da su na poziv podgoričke Službe na Goricu pristigle i kolege sa Cetinja i iz Danilovgrada koje im pomažu u gašenju požara. Ona je istakla i da su na terenu ekipe ,,Puteva" i ,,Zelenila".

- Ekipe Službe zaštite i spašavanja su odmah su po dobijanju informacije o izbijanju požara izašle na teren i od tog momenta se bore sa vatrom koja je zahvatila dio Brda Gorica prema Zagoriču. Na poziv naše Službe, odmah su pristigle i ekipe sa Cetinja i iz Danilovgrada, a na terenu su i ekipe ,,Puteva" i ,,Zelenila" i činimo sve da lokalizujemo požar u što kraćem roku - navela je Injac.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...