SVE JE STALO U 4 RIJEČI: Pep Guardiola otkrio da li će De Bruyne napustiti City

Španski trener je naveo i da vjeruje da će u narednu sezonu City ući sa istom ekipom, ali da će, ukoliko neko ode, morati da razmisle o pojačanjima.

  • Sport

  • 24. Jul. 2024  

  • 0

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola odbacio je navode da će Belgijanac Kevin de Bruyne napustiti ekipu ovog ljeta.

“Kevin ne ide nigdje!“, rekao je Guardiola novinarima u SAD, gdje se njegova ekipa nalazi na pripremama, a prenio BBC.

Španski trener je naveo i da vjeruje da će u narednu sezonu City ući sa istom ekipom, ali da će, ukoliko neko ode, morati da razmisle o pojačanjima.

“Ne odbacujem mogućnost dolaska novih igrača, ali mislim da postoji 85, 90, 95 posto šanse da ćemo imati isti tim“, kazao je Guardiola.

De Bruyne (33) ima ugovor na još godinu dana sa Cityjem, a početkom mjeseca izjavio je da bi razmislio o eventualnoj ponudi iz Saudijske Arabije.

“U mojim godinama, morate da budete otvoreni za sve. Govorimo o nevjerovatnim sumama novca, na mogućem kraju moje karijere“, kazao je ranije belgijski fudbaler.

Manchester City igrat će prvu utakmicu u novoj sezoni engleske Premier lige protiv Chelseaja 18. augusta.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...