BH. POLICIJA IMA PUNE RUKE POSLA: Mladić uhapšen dok je zalijevao marihuanu u bašti

U pretresu kuće, vikendice, okućnice, vozila, i pratećih objekata koje koristi L.Š. (2005.) pronađena je zeljasta biljna materija, precizna vaga, metalna mrvilica, mobiteli...

  • Hronika

  • 25. Jul. 2024  

  • 0

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije su u mjestu Borajna, općina Grude, uhapsili 19-godišnjaka koji je zatečen prilikom zalijevanja nasada sedam stabljika zeljaste biljne materije koja svojim izgledom asocira na stabljike "Indijske konoplje".

Kako je saopćeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zapadnohercegovačkog kantona, u pretresu kuće, vikendice, okućnice, vozila, i pratećih objekata koje koristi L.Š. (2005.) pronađena je zeljasta biljna materija, precizna vaga, metalna mrvilica, mobiteli, određena svota novca.

“Nakon kompletiranja predmeta policijski službenici će protiv L.Š. (2005.) podnijeti Izvještaj o počinjenom kaznenom djelu neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, zbog postojanja osnovane sumnje da je isti počinio predmetno kazneno djelo”, navodi se u saopćenju.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...