VATROGASCI NA NOGAMA: Na Pelješcu izbio veliki požar, u pomoć poslana i tri kanadera (FOTO+VIDEO)

Gori velika površina iznad mjesta Ponikve na Pelješcu

  • Hronika

  • 25. Jul. 2024  25. Jul. 2024

  • 0

Veliki požar izbio je na otoku Pelješcu, iznad Ponikava. Potpomognuta vjetrom vatra se brzo širi, a zemaljskim snagama upomoć su pristigli i kanaderi, javlja Dubrovački vjesnik.

Svi dostupni vatrogasci s tog područja upravo jure na intervenciju. Kako je za Dubrovački vjesnik rekao načelnik Općine Ston Vedran Antunica, uz kanadere su na požarištu već i brojni vatrogasci, njih oko 80. Također, u pomoć su krenuli i pripadnici vatrogasnih postrojbi iz Župe i Konavala.

- Gori velika površina iznad mjesta Ponikve na Pelješcu, nedaleko od vjetroparkova. Uhvatilo je područje iza njega. Jučer je bilo nevrijeme s grmljavinom, a danas se digao vjetar i raširilo se. Svi vatrogasci s Pelješca su na terenu, a pripremam i dodatne snage. Dva kanadera su već stigla, podigao sam sad i treći - rekao je za 24sata dubrovački županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Simović.

- Gadno izgleda, rekli su svjedoci za 24sata.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...