NAKON VIJESTI DA SPAHIĆ ODLAZI IZ REPREZENTACIJE: Selektor Sergej Barbarez poslao znakovitu poruku

Prvi debi na takmičarskim utakmicama Barbarez će imati protiv selekcije Nizozemske 7. septembra u A Ligi nacija, a tri dana kasnije, njegovi izabranici gostuju Mađarima.

  • Sport

  • 26. Jul. 2024  

  • 0

Selektor fudbalske reprezentacije Sergej Barbarez, oglasio se nakon pisanja medija u BiH, da bi Emir Spahić sportski direktor reprezentacije mogao napustiti Zmajeve.

Nakon što je objavio fotografiju sa Spahićem i poslao poruku javnosti, da stoje dalje u zajedno u zajedničkom radu, sada se osvrnuo na sve saradnike i poslao njima poruku, ali i navijačima.

“Uvijek turbulentnih vremena ima, uvijek stvari koje razočaravaju, uvijek neko, nešto, negdje…Ali i previše je ovde energije, ljubavi, volje, želje za boljem sutra! Mi idemo dalje ukorak, i Emir i Nino i Sale i Zlaja i Mirko i Keno i ja i VI svi nadam se svi zajedno”, poruka je Sergeja Barbareza.

Prvi debi na takmičarskim utakmicama Barbarez će imati protiv selekcije Nizozemske 7. septembra u A Ligi nacija, a tri dana kasnije, njegovi izabranici gostuju Mađarima.

Podsjetimo, Bosna i Hercegovine je pod palicom novog selektora, izgubila prijateljske mečeva od Engleske (3:0) i Italije (1:0) u mečevima početkom juna.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...