TEŠKA NESREĆA KOD ZENICE: Poginuo 29-godišnji muškarac, saobraćaj u potpunosti obustavljen

Vozač putničkog motornog vozila Ford G. G. T. iz Travnika (29) je poginuo na licu mjesta

  • Hronika

  • 26. Jul. 2024  

  • 0

Jedna osoba je poginula, a jedna povrijedena u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Janjići kod Zenice na magistralnom putu M-17.

Glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Samir Valentić je kazao da se nesreća dogodila u 10:10 sati te da su učestvovali teretno i putničko motorno vozilo.

Teretnim vozilom je upravljao P. I. iz Viteza, a na mjestu suvozača bio je P. V. koji je zbog zadobivenih povreda prevezen u Kantonalnu bolnicu Zenica.

Vozač putničkog motornog vozila Ford G. G. T. iz Travnika (29) je poginuo na licu mjesta, javlja Klix.

Na mjestu događaja vidljivi su potresni prizori vozača kamiona kojeg ispituju istražitelji, ali i tragovi na cesti nakon što je kamion zaustavljen više desetina metara nakon ostvarenog kontakta s vozilom.

U toku je totalna obustava saobraćaja koji se odvija alternativnim pravcima.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...