SARAJKA OGORČENA “ODMOROM” U CRNOJ GORI: “Svi smo dobili stomačni virus. Gazda nije htio vratiti novac”

Svi bolesni u ovim apartmanima i svim ostalim, što je gore od svega, kad smo bili primuđeni napustiti apartman i tražili smo povrat novca za tri dana koja su nam ostala. Dobili su prijetnje od vlasnika da će nam napraviti problem kad sam rekla da ćemo se obratiti policiji.

  • Društvo

  • 09. Avg. 2024  

  • 1

Redakciji portala Crna-Hronika javila se ogorčena Sarajka kojoj se ljetovanje u Crnoj Gori pretvorilo u noćnu moru. Kako nam kaže čitateljica (identitet poznat redakciji portala) svoje ljetovanje morali su prekinuti zbog zdravstvenih razloga. Međutim nakon toga, vlasnik agencije preko koje su išli, ne želi ni da čuje o povratu sredstava.

Također ova majka uputila je svim roditeljima apel da ukoliko kreću u Crnu Goru da se na vrijeme pripreme za viruse koji tamo haraju.

“Želim da upozorim naše građane koji idu na ljetovanje u Crnu Goru od opasnosti virusa koji hara. Mi smo bili u Baru tačnije mjesto Utjeha kojim hara stomačni virus. Svi koji su bili u apartmanu, sva djeca i odrasli su poslije drugog dana dobili povraćanje, temperature i dijareju. Što je najgore od svega, nemate nigdje ni doktora ni apoteke prije Bara koji je udaljen 15 km od ovoga mjesta.

Svi bolesni u ovim apartmanima i svim ostalim, što je gore od svega, kad smo bili primuđeni napustiti apartman i tražili smo povrat novca za tri dana koja su nam ostala. Dobili su prijetnje od vlasnika da će nam napraviti problem kad sam rekla da ćemo se obratiti policiji.

Rekao je da od toga nema ništa jer on ima drugove u policiji pa samo sebi možemo napraviti problem. Od odmora nam se napravio pakao gdje smo bili prinuđeni zbog bolesti djece i nas i zbog prijetnji upućenih od vlasnika jer smo tražili svoj novac nazad, morali smo krenuti usred noći u 22 h za Bosnu i Hercegovinu.

Sarajevski doktori su nam potvrdili da je u pitanju stomačni virus. Rekli smo gdje smo bili inače tamo u nam svi rekli da hara virus u tim apartmanima su svi mogući imali i djeca i odrasli i inače u tom mjestu kad smo došli do Bara navečer kad kao krenuli do policije, žena u trafici gdje sam uzimala djeci vodu, izjavila nam je da svi znaju da hara virus ali zbog turističke sezone se kao šuti.

Svi koji žele da idu za Crnu Goru nek se pripreme na virus koji hara. Nažalost svako ga je dobio, kako mi u apartmanu tako i u cijelom mjestu Bar (Utjeha) – izjavila je čitateljica portala Crna-Hronika

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...