"ONA JE ŽENA SA DUŠOM": Severina nije mogla suzdržati emocije na koncertu Jasne Zlokić (FOTO,VIDEO)

Prisjetila se i kako je s 12 godina pjevala Jasninu pjesmu "Povedi me" na Glasu Kaštela. Rekla je kako je "bezuspješno izvela" pjesmu jer postoji samo jedna Jasna Zlokić.

  • Estrada

  • 09. Avg. 2024  

  • 0

Hrvatska pjevačica Severina uživala je u srijedu na koncertu Jasne Zlokić na koncertu.

Kasnije se Severina družila s muzičkom divom, te podijelila fotografiju na kojoj je pozirala s Jasnom, kao i video trenutka kad su se zagrlile. Također je Jasni posvetila emotivnu poruku.

"Vela Luka na Korčuli je rodila dvoje najboljih: jednog i jedinog Olivera, ali i jednu i jedinu Jasnu Zlokić. Ljubav prema njoj se rodila u vrijeme kad smo slušali interprete koji bi nas svojim glasom odveli direktno u riznicu prekrasnih stihova i nota, koje su oživljavali njihovi glasovi. Da ne pišem o njenom glasu i boji glasa, koji je savršen, ona je žena s dušom, čija duhovitost prerasta u vrhunsko pjevanje sa stand up komedijom. Ne želeći, duhovitost sama izbija iz nje, takav se jednostavno rodiš", započela je u svojoj objavi pjevačica.

Prisjetila se i kako je s 12 godina pjevala Jasninu pjesmu "Povedi me" na Glasu Kaštela. Rekla je kako je "bezuspješno izvela" pjesmu jer postoji samo jedna Jasna Zlokić.

"Jedna od najvećih pjevačica ovih prostora. ‘Skitnica‘ nam je bila himna, jer napokon žena pjeva ‘Ja sam skitnica, ne drži me mjesto...‘ Vrlo feministički za ono doba. Hvala za naša druženja, sjećanje, ljubav i hvala što te imamo. Koncert godine!", poručila je Severina.

 image

Severina i prijateljice (Foto: Instagram)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...