IZ KUĆE SE ČUJE SAMO PLAČ, A NENA JOŠ NE ZNA DA SU JOJ POGINULI SIN I UNUKA: Potresni prizori sa dženaze

"Teško je bilo gledati sve to, sin i kćerka su morali na nogama da podnesu to što im se dešava. Ukopali su dvoje, a za majku i sestru se svi mole da se izvuku, a iz kuće se non stop čuje plač, tuga", kaže komšija

  • Hronika

  • 11. Avg. 2024  11. Avg. 2024

  • 0

Povrijeđena A.F. i stradali Hasredin Fehratović iz Novog Pazara, kako saznajemo, imali su petoro djece, međutim, u sudaru u kom je stradao Hasredin, poginula je i djevojčica, inače najmlađi član ove porodice.

"Djevojčica je imala samo dvije godine i dva mjeseca, tek je zakoračila u život, a nije ga ni osjetila. U Novom Pazaru svi tuguju, oni su bili divna porodica, A. F. i Hasredin imaju tri kćerke i jednog sina, tačnije najmlađa kćerkica je nažalost preminula, a nije imala ni tri godine", rekla je za Kurir potresena komšinica porodice.

alt

Nesretna porodica, podsjetimo, vraćala se sa odmora iz Sarajeva, kada su na putu ka Sjenici doživjeli stravičnu saobraćajnu nesreću. Hasredinov sin je prošao bez ikakvih povreda, osim što je doživio veliku psihičku bol i traumu, a kako saznajemo, a najstarija kćerka nije ni bila u kolima, ona je ostala kod kuće sa nenom, s obzirom na to da je Hasredinova majka već u godinama sa zdravstvenim problemima zbog kojih se slabo kreće. "Sin je bio sa njima u kolima i preživeo je sudar, nije zadobio nikakve povrede, ali nažalost gledao je kako mu umiru otac i najmlađa sestra. Inače, najstarija je tada ostala kod kuće sa nenom, koja još uvijek ništa ne zna o tome, njoj su rekli da su svi u bolnici poslije nesreće. Žena je stara, teško bi podnijela to da su joj sin i unuka preminuli", dodala je naša sagovornica. 

Inače, kako nam je ispričala komšinica, jučer je održana dženaza poginuloj djevojčici i Hasredinu, a potresni prizori ostali su, kako kaže, svim prisutnima urezani u glavi.

alt

Mercedes kojim je Dženan Korać izazvao saobraćajnu nesreću

"Teško je bilo gledati sve to, sin i kćerka su morali na nogama da podnesu to što im se dešava. Ukopali su dvoje, a za majku i sestru se svi mole da se izvuku, a iz kuće se non stop čuje plač, tuga.

Žena A. F. i starija kćerka koja je bila u vozilu, podsjetimo, zadobile su stravične povrede, kada su nakon sudara, iz novopazarske bolnice prevezene odmah za Beograd. Ljekari im se bore za život, a Novi Pazar je cijeli zavijen u crno zbog ove velike tragedije kada je u sudaru poginulo njih troje, odnosno, pored članova porodice Fehratović, stradao je i vozač drugog automobila marke "mercedes" Dženan Korać, koji je, kako se sumnja i izazvao sudar.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...