„IMA ONA NARODNA – KAD LAŽEŠ, LAŽI NA VELIKO KAO DODIK…“: Burne reakcije na društvenim mrežama nakon Dodikove poruke iz Turske…

Uslijedile su brojne reakcije, a mi smo odabrali samo one komentare koji nemaju uvredljiv sadržaj.

  • Mini market

  • 16. Avg. 2024  

  • 0

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama nakon najave Milorada Dodika, predsjednika bh. entiteta Republika Srpska.

Naime, Milorad Dodik je na društvenim mrežama objavio fotografiju iz restorana u Istanbulu i najavio izgradnju autoceste Sarajevo-Beograd.

Uslijedile su brojne reakcije, a mi smo odabrali samo one komentare koji nemaju uvredljiv sadržaj.

-Svašta, kakva ozbiljnost! Ko još sam sa sobom i svojima dogovara izgradnju čak 130 kilometara autoputa u kafiću na Bosforu?! Još da odu u prodavnicu Lego kockica da uslikaju taj “autoput”, poručio je Dodiku lider PDP-a Branislav Borenović.

-U Istanbulu sam finalizirao razgovore u vezi s izgradnjom dionice auto-puta i brze ceste Beograd - Sarajevo, i to od Donjeg Vardišta do Istočnog Sarajeva, dužine 130 km, kao i kroz Brčko distrikt u dužini od 33 kilometra. Očekujem da će biti završene sve neophodne procedure kako bi radovi mogli početi sljedeće godine, poručio je Dodik.

(SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...