MUHAMED EF. VELIĆ POSLAO JASNU PORUKU: "Bošnjaci hoćete li zapamtiti nove prijetnje Naše stranke?"

Postavlja se pitanje, da li će Bošnjaci zapamtiti ove napade, poniženja i pljuvanje na naše svetinje i vrijednosti ili će poput glista na jesen sve fino zaboraviti

  • Društvo

  • 18. Avg. 2024  18. Avg. 2024

  • 0

Nakon što je iz Rijaseta IZ BiH izdata instrukcija da se u petak prouči dova za kišu, isti postupak/ibadet je sramno komentarisala Ivana Marić.

Umjesto da se postupak Marićke osudi, iz Naše stranke su stali u njenu odbranu.

Posebno, kako navode u saopćenju, osuđuju političare koji su doprinijeli linču protiv Marićke. Sa druge strane ni u jednoj svojoj rečenici a kamo li slovu nisu se osvrnuli na sraman čin Marićke koja je svojim komentarom uvrijedila Bošnjake i njihove osjećaje za vjerske ibadete.

Na ovo sopćenje Naše stranke reagovao je Muhamed ef. Velić na svom facebook profilu. Njegov status prenosimo u cjelosti.

-Kakav bezobrazluk! Izvjesni politički subjekt, koji je na vlasti u BiH, na svim nivoima, dakle, Naša stranka, da se zna o kome se radi, stala je u odbranu izvjesne sarajevske analitičarke koja je napala, u duhu jasne blasfemije i izrazite islamofobije, naravno, zaklanjajući se iza prividne ironije, na vrhovnog vjerskog autoriteta - reisu-l-ulemu i na vrijednosti naše vjere. Užasno i sablasno! Šta smo dočekali? Umjesto izvinjenja, ponovni napadi! Postavlja se pitanje, da li će Bošnjaci zapamtiti ove napade, poniženja i pljuvanje na naše svetinje i vrijednosti ili će poput glista na jesen sve fino zaboraviti?! – naveo je ef. Velić na svom facebook profilu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...