"SB" NA ŠESTOJ VEČERI SFF-a: Crvenim tepihom večeras je prošetala ekipa bh. filma "Djeda mraz u Bosni", pogledajte detalje (FOTO)

Šesta večer 30. Sarajevo Film Festivala u Narodnom pozorištu ugostila je ličnosti iz svijeta filma.

  • Kultura

  • 21. Avg. 2024  21. Avg. 2024

  • 0

Šesta večer 30. Sarajevo Film Festivala u Narodnom pozorištu ugostila je ličnosti iz svijeta filma, ali i druge goste. 

Crvenim tepihom večeras je prošetala ekipa filma "Djeda mraz u Bosni" predvođena rediteljem Emirom Kapetanovićem.

Skupa s rediteljem su prošetali i ostali članovi ekipe filma: Vahid Duraković, Mirvad Kurić, Mirza Tanović, Armin Omerović, Rijad Gvozden, Miro Barnjak, Zana Marjanović, Vanesa Glođo, Mikša Anđelić, Monika Močević, Saša Peševski, Adis Sirbubalo, Mario Knezović, Almir Šahinović, Ismar Duraković.

Večeras će na otvorenom Ljetnom kinu Coca Cola na Metalcu u 20:30 sati biti prikazan film "Barton Fink" reditelja Ethan Coen i Joel Coen.

30. Sarajevo Film Festival počeo je 16. augusta, a bit će zatvoren 23. augusta svečanom dodjelom nagrada Srca Sarajeva. Zvijezda ovogodišnjeg SFF-a bila je holivudska glumica Meg Ryan koja je jučer na Metalcu dodijeljeno Počasno Srce Sarajeva.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...