OŠTRA REAKCIJA IZ STRANKE "NAPRIJED": "Isak i Nešić pretvorili se u 'klaunove' baveći se međusobnim prepucavanjima"

"Vrijeme je da se konačno preuzme odgovornost za sigurnost u ovoj zemlji"

  • Politika

  • 21. Avg. 2024  21. Avg. 2024

  • 0

Dok svjedočimo monstruoznim zločinima na našim ulicama, iz stranke Naprijed BiH! uputili su u saopćenje u kome se navodi da su se ministri iz Federacije Bosne i Hercegovine i Republike Srpske, Ramo Isak i Nenad Nešić pretvorili u "klaunove", baveći se međusobnim prepucavanjima i šalama.

"Ovo nije vrijeme za cirkus, već za ozbiljno preuzimanje odgovornosti i rješavanje sigurnosnih problema koji ugrožavaju našu zajednicu", dodaju, te navode da "njihova nesposobnost i neozbiljnost ne samo da ponižava naše institucije, već direktno ugrožava živote naših građana".

"Vrijeme je da se konačno preuzme odgovornost za sigurnost u ovoj zemlji, a ne da se rugaju narodu dok nam kriminalci šetaju ulicama", navedeno je u saopćenju.  "Dosta je igranja sa sigurnošću i živcima ovog naroda – dosta je više! Ako niste sposobni obavljati svoj posao, povucite se i prepustite ga onima koji znaju kako zaštititi ovaj narod", zaključuje se u saopćenju stranke Naprijed. 

Dok svjedočimo monstruoznim zločinima na našim ulicama, zgražavajući se nad porastom nasilja, Ramo i Nešić, koji bi...

Objavljuje Naprijed BiHSrijeda, 21. kolovoza 2024.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...