CURE DETALJI DRAME U BEČU: Specijalci uhapsili 46-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, prijetio je...

U potjeru se uključila i austrijska jedinica WEGA.

  • Hronika

  • 22. Avg. 2024  22. Avg. 2024

  • 0

Pripadnici austrijske WEGA jedinice preksinoć su hitnom akcijom uhapsili 46-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine koji je, nakon pokušaja provale, prijetio prolaznicima na ulici.

Naime, sve se desilo u bečkoj četvrti Favoriten kada je prvo komšiluk primijetio provalnika koji pokušava da uđe u susjednu kuću, koja je bila prazna. Kada mu se komšija suprostavio, provalnik je sa pištoljem u ruci pobjegao u pravcu Favoritenstrasse.

Međutim, dok je bježao, prijetio je pištoljem prolaznicima na ulici. Incident se desio u Momesengasse, kada su dvije mlade žene reagovale vidjevši mu pištolj u rukama.

Tada se u potjeru uključila i austrijska jedinica WEGA koja je uspjela da bh.državljaninu uđe u trag nakon kratkog vremena i uhapsi ga. Na kraju se ispostavilo da je pištolj kojim je prijetio prolaznicima, zapravo, bio prazan.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...