PJEVAČICA ISPROZIVALA HARISA DŽINOVIĆA: "Kao kobac se zalijetao na mlade žene cijelo veče..."

Izjava Harisa Džinovića “ja sam samo kriv što sam davao” postala je viralna na društvenim mrežama

  • Estrada

  • 22. Avg. 2024  

  • 0

Pjevač Haris Džinović nakon dvije decenije se razveo od supruge Meline Džinović, a o rastanku je otvoreno govorio.

Izjava Harisa Džinovića “ja sam samo kriv što sam davao” postala je viralna na društvenim mrežama, a sada je njegova koleginica Zorica Erić šokirala javnost objavom u kojoj se misli da je prozvala upravo Džinovića.

– Ali matori brkica što je davooo, koji se kao kobac zaletio na mlade žene cijelo veče. Bježi grobe – napisala je ona, a mnogi su zaključili da je mislila na starijeg kolegu iako ga nije imenovala.

Post Zorice Erić FOTO: ZORICA ERIĆ/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Sudeći po njenoj objavi, njih dvoje su se zatekli na istom slavlju, kada se i dogodila situacija za koju je pjevačica navela u svojoj objavi, prenosi Blic.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...