POSAO ZA VIŠE OD 100 RADNIKA: Crvena Jabuka otvara novi hipermarket u Sarajevu

Novi objekat prostire se na 3.000 kvadratnih metara

  • Ekonomija

  • 27. Avg. 2024  

  • 0

U sarajevskom naselju Pofalići u pripremi je moderan objekat, koji se prostire na 3.000 kvadratnih metara, te predstavlja priliku za zaposlenje više od 100 radnika na različitim pozicijama.

Marketi Crvena Jabuka, prepoznatljivi su po svom inovativnom pristupu maloprodaji, sa posebnim naglaskom na svježe namirnice, ekskluzivne proizvode i gastro specijalitete.

Novi hipermarket će nastaviti ovu tradiciju kroz ponudu gastro odjela sa gotovim jelima i široku ponudu proizvoda za ličnu njegu, hranu i piće.​

​Kao vodeći maloprodajni lanac u BiH, Crvena Jabuka market od 2018.g. posluje na više lokacija širom zemlje.

Najpoznatiji od svih je Gastro market Crvena Jabuka na Marindvoru u Sarajevu, koji je postao omiljeno mjesto za sve ljubitelje kvalitetne hrane i specijaliteta iz vlastite kuhinje.

Sa više od 100 novih radnih mjesta na raspolaganju, Crvena Jabuka market Pofalići, pružit će priliku za zaposlenje na različitim pozicijama, te vjerujemo da donosi vrhunsku uslugu i jedinstveno iskustvo kupovine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...