RAMO ISAK OSTAO BEZ HIMNE: "Ukinuli smo pjesmu, domoljubnu, koju je pjevala i prihvatila cijela BiH i dijaspora…"

Ni umjetnički krugovi nisu baš Raminu himnu ocijenili najvišim ocjenama, pa će malo ko žaliti za potresnom objavom Isaka mlađeg...

  • Politika

  • 04. Sep. 2024  

  • 0

Ukinuli smo pjesmu, domoljubnu, državnu našu, koju je pjevala i prihvatila cijela BiH i dijaspora, objavio je Arnel Isak, sin lidera stranke Snage naroda Rame Isaka.

Riječ je već dobro poznatom "hitu" u kojem nam pjevač objašnjava da je "spremna armija Rame Isaka", aktuelnog ministra unutrašnjih poslova Federacija Bosne i Hercegovine.

Nakon što je spot objavljen, Centralna izborna komisija BiH po službenoj dužnosti je izvršili uvid u videospot te kaznila Snagu naroda sa 6.000 KM.

Ni umjetnički krugovi nisu baš Raminu himnu ocijenili najvišim ocjenama, pa će malo ko žaliti za potresnom objavom Isaka mlađeg...

"Žao mi je što živimo u državi u kojoj žalbu ne čitaju, a CIK politički instruisan gdje su pojedinim članovima “Zvezde Granda” najveće životno dostignuće.

Međutim, uskoro će pjesma koja je prozvana za drugom himnom naše države biti ponovo dostupna i pjevati ćemo je jače i više nego ikada!", poručio je Isak.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...