RADE KRUNIĆ PREDSTAVLJEN U SVOM NOVOM KLUBU: “Ostvario mi se dječački san, evo i sad se naježim kada...”

Iz Istanbula došao u Beograd.

  • Zabava

  • 05. Sep. 2024  05. Sep. 2024

  • 0

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Rade Krunić zvanično je predstavljen u svom novom klubu, Crvenoj zvezdi.

Krunić je rekao da mu se ostvario dječački san.

“Mnogo sam sretan i ponosan na sebe zbog toga. Zaista ne mogu da dočekam da zaigram za Zvezdu i da istrčim pred punu Marakanu. Evo i sad se naježim kada pomislim na navijače. Sanjao sam o tome kao dječak, poslije i kao čovjek i profesionalac, a sada se to konačno dešava. Hvala Bogu na tome”, počeo je Krunić.

Ima visoka očekivanja s novim klubom:

“Mislim da je dupla kruna realna, s obzirom da već dugo dominiramo srpskim fudbalom. Naravno da sam pratio Zvezdu, kako u Evropi, tako i u prvenstvu. Trofeji su obaveza u Zvezdi, i podrazumijevaju se. Svjestan sam toga. Što se Lige šampiona tiče, igramo protiv elite evropskog fudbala, ali uz pomoć publike, mislim da možemo mnogo. Vidjelo se kako su momci odigrali protiv Bodea na Marakani. Nadam se da ćemo proći u 'nokaut' fazu.”

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...